TKO SMO MI:
Proaxis d.o.o. googlaj/ili skokni nawww.proaxis.hr, 20 i kusur godina stari Distribuiramo, integriramo, održavamo, montiramo i sve ostalo na –mo….. Ekipa smo u više-manje tridesetima (ili se tako osjećamo) , šljakamo štogod, kadgod, digod se zapne, tu po doma i po vani (tam di su i drugi ajtijevci otišli)

ŠTO TRAŽIMO:
Ukoliko su ti certifikati CCNP, CCIE, CCNA strani i nisi doma na 127.0.0.1 i adresu ne pišeš 174.168.15.10 a fizičku 19:01:38:62:31:58, a pojmovi i protokoli DNS, DHCP, NTP, ICMP, SMTP, SNMP, BGP, OSPF, MPLS.....su ti klingonski, reroutaj se na sljedeći oglas jer ovdje se traži mrežni admin, sa vozačkom i po mogućnosti da pričaš HRV/ENG. Imaš OCD/OKP SUPER! iskoristit ćemo to za dokumentaciju i papirologiju jer mi radimo po ISO 9001 i 27001 normama.

ZAŠTO TREBAMO BAŠ TEBE:
Hmmmm, Nemoj nikom reći ali širimo se i rastemo a nismo trudni ;), Imamo potrebu za jednim/jednom ili dvojicom/dvoje baš tvoje vrste i ne možemo sve sami.

ŠTO NUDIMO:
come to the dark side we have cookies. Dosta interesantnih cimerica i cimera, koji svi rade svoj dio posla. Po zimi je kod nas toplo, a po ljeti hladno, i da svi vole sve što vole mladi;) Redovito se školujemo, i unapređujemo, kod nas nema stajanja (ipak nam ne treba statista;) Imamo i free parking, kao i kavu, čaj, vodu....i još dosta toga. E , da i svaki ali baš svaki mjesec sjedne i pristojna lova na račun.

Ako si na 100% ili blizu pošalji nam svoj CV na
hocu.radit@proaxis.hr