Nemate proizvoda u košarici

Ukupno: 0,00 kn

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

O nama

 

“Povezuje ideje i tehnologije”

Proaxis d.o.o. je društvo s dugogodišnjim iskustvom u distribuciji informatičke opreme.
Distributer smo vodećih svjetskih kompanija te spremno preuzimamo svjetske standarde u poslovanju i komunikaciji, kako sa informatičkim subjektima u Hrvatskoj i regiji tako i sa ostalim korisnicima proizvoda iz našeg prodajnog programa koji se temelji na kvalitetnim, inovativnim i najkorištenijim uređajima današnjice. 

Sukladno trendovima širimo suradnju s poslovnim partnerima kako bi korisnicima osigurali najnovije tehnologije te se brinemo da ti uređaji unaprijede njihov rad i život u uredima i domovima. Današnje brzorastuće tehnološko okruženje donosi stalne promjene, a naša misija je usmjerena prema budućnosti gdje tržištu odgovaramo s naprednim tehnološkim rješenjima predviđajući potrebe korisnika.

Djelatnici Proaxis-a su ljudi koji su prepoznali kvalitete proizvoda koje nudimo, opredijelivši se tako da tržištu pružimo najbolje, najnovije i najinovativnije uređaje i rješenja. 

Otvorenošću, fleksibilnošću i pouzdanošću ostvarili smo partnerstva s društvima Allied Telesis, NComputing, NetSupport, Eaton, XPC (Xtreme Power Conversion Company), Ruckus Wireless, Sony, SUPERMICRO (Super Micro Computer, Inc.), Panda Security, Conel, IMC Networks, B&B Electronics, Viewsonic, PacketLight Network, Panasonic, Huawei Technologies, Coraid, Drobo, Transporter koji su danas u Hrvatskoj i regiji prepoznate po kvaliteti i inovativnosti, a društvo Proaxis d.o.o. kao pouzdan i siguran partner.

Od 2011. godine tvrtka je članica STORM Grupe. Udruženjem u grupaciju s ostalim članicama grupacije svojim korisnicima nudimo kvalitetniju uslugu udružujući kompetencije svih društava članica i integrirajući komplementarne tehnologije kako bi korisnicima pružili jedinstvenu, zaokruženu uslugu i rješenja.

Proaxis d.o.o.

za informatički inženjering, trgovinu i usluge

Savica I. 121, 10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 26751300953
MB: 080256140
IBAN: HR4824840081101325748
Žiro račun: 2484008-1101325748
Kod Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), Petrinjska 59, 10000 Zagreb, Hrvatska

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080256140.
Temeljni kapital društva iznosi 528.000,00 i uplaćen je u cijelosti.

Uprava: Vladimir Olujić i Hotmir Brkić.